Søg
Close this search box.
Happy young Caucasian woman in wireless headphones enjoying music, dancing and jumping on sofa at

Affugtere beskytter dit hus mod fugt

Affugtere og ventilation beskytter dit hus mod fugt

Med affugtere og ventilation varmegenvinding kan du få et velstående hus med et sundt indeklima. Affugtere beskytter boligen mod fugt, hvilket er en almindelig årsag til, at der begynder at gro skimmelsvamp og råd i huset. For at undgå de problemer, som fugt kan give, er affugtere den mest almindelige og praktiske løsning. Hos Ventilation Montering finder du et bredt udvalg af affugtere til forskellige rum i huset. Vores eksperter hjælper dig gerne med at købe den rigtige affugter til dit hus.

Beskyt dig selv mod fugt med en affugter

For at sikre et sundt hus med et sundt indeklima, skal du beskytte dit hjem mod for høj luftfugtighed. Høj luftfugtighed er en forudsætning for, at der kan gro skimmelsvamp og råd i huset. Har boligen i forvejen fugtproblemer eller skimmelvækst, er der tiltag at tage, jo før jo bedre. At leje affugtere er den vigtigste del i at beskytte dit hus eller lejlighed mod fugt.

Foranstaltninger mod fugt

Der er flere foranstaltninger mod fugt i huse. Det mest almindelige er, at en affugter installeres som en forebyggende foranstaltning eller for at undgå tilbagevendende problemer med fugt, skimmelsvamp og råd. Affugtere kan være nødvendige både på loftet og i krybekælderen, for at holde huset sundt. Men det kan også være godt at have affugtere i andre områder, der er fugtige, såsom kældre, badeværelser og vaskerum.

Læs mere: bestil akut vandskade service ved opstået vandskade. 

Krybekælder affugter

Der findes flere forskellige typer krybekælderaffugtere. Du har måske hørt om sorptionsaffugtere eller termiske affugtere? En fleksibel og økonomisk krybekælderaffugter, som primært giver varme og i de mere avancerede varianter også ventilerer krybekælderen. En unik, men meget effektiv løsning. I vores sortiment af krybekælderaffugtere kan du også købe klassiske sorptionsaffugtere og kondensaffugtere fra eksempelvis Stark eller Norh. 

Samara

Samara