Søg
Close this search box.
Abstract background

Hart du hørt tales om en Loot boks?

Loot Boks

Hvis du aldrig før har hørt tales om en Loot boks, så er det nu du lær dig noget nyt! Hvis du har for eksempel børn eller en ven der er til serier, fantasy eller film så kan en Loot boks være den bedste gave at give. 

Hvad er en Loot boks?

Loot er et term eller et ord der bliver brugt for virtuelle ting man får primært i spil, i grund og bund  er det et  gammelt engelsk ord der stammer fra ordet ”lut” (hindi),  dette ord sammenfatter de ting man plyndrer i krig. En loot boks indeholder praktiske eller sjove ting man kan bruge i et spil, men som typisk ikke er noget som gør dig bedre til spillet.

Her er de talen om en sjov dans animation eller en lyd som man sige bare for at skille sig ud fra de andre. Selvom at en Loot boks består af virtuelle ting findes de nu også at få i fysisk form.

Loot Fantasy er en webshop der forhandler sjove og spændende gaver til alle der kan tænke sig at sætte farve på sin hverdag med noget sjov, eller leder efter den perfekte gave til ven eller børn der elsker en film, serie eller et computer spil.  I kan finde sjove og spændende gaver og blandt andet “gaming merchandise” på Loot Fantasy.

Samara

Samara